13
ЛЮТ
2017

Деніел Редкліфф хоче повернутися до ролі Гаррі Поттера

Багато років поспіль Деніел Редкліфф не втомлювався повторювати, що назавжди зав'язав з «Гаррі Поттером», що виріс, переступив цей етап і більше ніколи до нього не повернеться. Днями ж актор несподівано заявив зовсім протилежне.
 
На фото: Деніел Редкліфф

З'явившись в ток-шоу «Good Morning Britain» («Доброго ранку, Британія!»), Редкліфф сказав, що не виключає можливості знову зіграти «хлопчика, який вижив», тільки дорослого. Актор натхненно зазначив, що якби раптом кіношники взялися за п'єсу «Гаррі Поттер і прокляте дитя» і йому запропонували б роль, він напевно подумав би над цим серйозно.

«Поки що це все тільки в теорії. Але якщо коли-небудь це стане чимось більшим, ніж теорією, я неодмінно подумаю», - уточнив Деніел.

При цьому актор досі не побував на виставі «Прокляте дитя». «Якщо я буду сидіти в залі серед фанатів поттеріани, то боюся, почнеться паралельне шоу. Я буду дивитися на сцену, а публіка буде дивитися на мене. Можливо, це все буде відбуватися виключно в моїй голові, але розслабитися точно не вийде», - пояснив він в інтерв'ю Digital Spy.

Бажання екранізувати нову п'єсу Джоан Ролінг студія Warner поки що не виявляла. Але виключати такий хід подій явно не варто. Втім, поки що компанія зайнята виробництвом довгограючого спін-оффу про фантастичних звірів.

 
Кадр з фільму «Людина - швейцарський ніж»

Деніел Редкліфф в минулому році з'являвся на українських екранах в ексцентричній комедії «Людина - швейцарський ніж» і драмі про неонацистів «Абсолютна влада».
 
Джерело: okino.ua
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####