17
ЛЮТ
2017

«Дивним Дивам» передрекли не більше п'яти сезонів

Брати Даффер заявили, що не хочуть затягувати створений ними серіал.

Видання Entertainment Weekly запитало шоураннерів проекту «Дивні Дива» братів Даффер про те, на якому моменті вони планують закінчити серіал.

 
Кадр з серіалу «Дивні Дива»

З'ясувалося, що в «Дивних Дивах» заплановано не більше чотирьох або п'яти сезонів. «Все змінюється, у міру того, як ми рухаємося вперед, так що подивимося [скільки буде сезонів]», - обережно каже про свої плани Росс Даффер.

«Я хочу, щоб фінал шоу дійсно був завершальною крапкою. Не хочу, щоб "Дивні Дива" перетворилися в один з тих серіалів, які поступово видихаються і втрачають всю енергію, тому що у їх творців вичерпується інтерес до них. Хочеться піти, коли ти на вершині», - додає до його словами брат Метт.

 
Кадр з серіалу «Дивні Дива»

Як і у випадку з першим сезоном, Даффери прагнуть до того, щоб і другий сприймався як одне довге, але незбиране кіно. «Сподіваємося, що ви додивитеся другий сезон, залишитеся задоволені і захочете ще, але при цьому у вас не залишиться відчуття недомовленості. До того ж ми заклали основу і для наступних сезонів», - цитує видання слова Росса Даффера.

Другий сезон серіалу «Дивні Дива» стартує 31 жовтня 2017 року.

EW

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####