17
ЛЮТ
2017

Новій версії «Мулан» знайшли режисера

Проект студії Disney «Мулан», заснований на однойменному мультфільмі, поставить Нікі Каро.
 
На фото: Нікі Каро

Вона буде другою жінкою, яка очолить в Disney проект вартістю більше 100 млн доларів. Її попередницею стала Ава ДюВерней, яка зараз займається на студії постпродакшеном «Тріщина в часі» з приблизно таким самим бюджетом.

На рахунку у Нікі Каро такі стрічки, які поюбилися критикам, як «Осідлавший кита», «Північна країна» і «Тренер». У 2017-му у неї виходить нова картина «Дружина доглядача зоопарку». Крім того, Каро була в числі претендентів на пост режисера супергеройського фільму «Капітан Марвел».

Про те, що студія хоче переробити мультфільм «Мулан» в ігровому форматі, стало відомо в березні 2015-го. Передбачається, що головну роль в картині зіграє китайська актриса.

 
Кадр з мультфільму «Мулан»

Анімаційна стрічка за мотивами класичної китайської поеми вийшла в 1998 році і заробила 304 млн доларів лише в кінопрокаті. Її дія відбувається під час нападу на Китай войовничого племені гунів. Переодягнувшись в чоловічий одяг, Мулан приєднується до інших воїнів і відправляється в небезпечний похід до підніжжя засніжених гір. Її супроводжує забавний дракончик Мушу, який більше схожий на маленьку собачку, ніж на міфічне чудовисько.

Сценарій нової версії написали Елізабет Мартін і Лорен Хайнек. За продюсування проекту відповідають Джейсон Рід, Кріс Бендер і Джейк Вінер. До них днями приєднався автор стрічки «Тигр, що підкрадається, дракон, що зачаївся» Вільям Кон.

THR

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####