28
ЛЮТ
2017

Метт Рівз все ж погодився стати режисером «Бетмена»

Призначення постановника підтвердила студія Warner Bros.
 
На фото: Метт Рівз

«Ми раді тому, що Метт Рівз візьметься за Бетмена - особливий предмет гордості нашого списку героїв DC. Глибоке коріння Метта в жанровому кіно і його еволюція в режисера, який вміє вибудовувати світи, наповнені емоціями, роблять цю людину ідеальним режисером, який проведе Темного лицаря через його наступну пригоду», - заявив президент і креативний директор Warner Bros. Pictures Group Тобі Еммеріх.

Ось що говорить сам Рівз: «Я любив сагу про Бетмена з дитинства. Це дуже відомий і складний персонаж, який важливий для мене. Я неймовірно гордий і радий працювати з Warner Bros., щоб донести до великого екрану грандіозний і емоційний новий погляд на лицаря в масці».

Про те, що режисер хітів «Монстро» і «Світанок планети мавп» може стати постановником фільму про Бетмена, головну роль в якому зіграє Бен Аффлек, стало відомо в першій половині лютого 2017 року.

 
Кадр з фільму «Бетмен проти Суперсмена: На зорі справедливості»

Рівз спілкувався зі студією, але згодом перервав переговори з власної ініціативи.

Джерела всередині Warner Bros. повідомляли, що керівництво компанії все одно планує досягти домовленості з кінематографістом.

Інформацію про призначення підтвердив і сам Бен Аффлек. У своєму Twitter він привітав постановника з новим призначенням: «Ласкаво просимо в бетпещеру, Метт Рівз».
Крім режисури, Рівз також візьме на себе обов'язки продюсера фільму.

THR

 
Джерело: kinopoisk.ru
переклад: kinobox.in.ua
 
#####