01
БЕР
2017

Universal запустила в розробку сиквел «Тролів»

Продовження мультфільму «Тролі» вийде 10 квітня 2020 року.

На нещодавній церемонії вручення премій Американської кіноакадемії «Тролі» пішли ні з чим - одна номінація («Найкраща пісня»), та й то без шансів, коли поруч відразу дві композиції з «Ла-Ла Ленда». Почався «Оскар» як раз піснею «Can not Stop The Feeling» у виконанні Джастіна Тімберлейка. З огляду на фінал, в якомусь сенсі «Тролі» задали тон церемонії.

 
Кадр з мультфільму «Тролі»

Фільм, заснований на пластикових тролях з штучним волоссям (іграшки з'явилися в продажу в 1959 році), був анонсований ще в 2010 році студією DreamWorks Animation. Однак через фінансові проблеми студії робота над проектом трохи затягнулася. «Тролі» побачили світ в жовтні 2016-го і зібрали в світовому прокаті 339 млн доларів при бюджеті в 125 мільйонів.

Анна Кендрік і Джастін Тімберлейк озвучували головні ролі в мультфільмі, прокатом якого займалася студія Fox. DWA завершила свою співпрацю з нею, і тепер її релізами займеться Universal.

 
Кадр з мультфільму «Тролі»

Режисер Майк Мітчелл, який знімав «Тролів» разом з Волтом Дорном, в сиквел не повернеться. На початку лютого 2017 року Мітчелл підписався на постановку анімації «Lego® Фільм 2».

«Тролі 2» вийдуть в прокат 10 квітня 2020 року.

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####