08
БЕР
2017

Стівен Кінг схвалив нову екранізацію «Воно»

Письменник подивився фільм Андреса Мускетті і залишився задоволений.

У світовому прокаті екранізація масштабного роману Стівена Кінга «Воно» має стартувати 7 вересня 2017 року. Автор першоджерела вже подивився фільм і похвалив його творців.

 
«Воно» 2017 року

Вперше інформація про це з'явилася на форумі офіційного сайту Кінга, де послання розмістив модератор: «Стівен просив мене передати, що він був на показі "Воно" сьогодні і хотів би сказати всім, щоб вони перестали турбуватися за фільм. Продюсери виконали просто чудову роботу».

Пізніше скріншот поста опублікував в своєму інстаграмі продюсер картини Сет Грем-Сміт Гордість і упередження і зомбі») з припискою: «Тепер я можу померти. Прощайте. Я помер
».

Письменник далеко не завжди схвалює екранізації своїх книг. Відомо, наприклад, що він до сих пір погано відноситься до адаптації «Сяйва», поставленої Стенлі Кубриком.

 
«Воно» 1990 року

Роман «Воно» раніше був екранізований у вигляді телефільму. Кілька років тому за нову кіноверсію книги планував узятися творець серіалу «Справжній детектив» Кері Фукунага, проте він був змушений покинути проект на стадії розробки. Замість нього режисерську посаду зайняв автор хіта «Мама» Андрес Мускетті.

IndieWire

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####