08
БЕР
2017

Джареда Лето звуть в новий «Трон»

Пацієнт скоріше живий, ніж мертвий. Виявляється, триквел високотехнологічної фантастичної франшизи про пригоду всередині комп'ютерної сітки таки готується до виробництва. І знятися в ньому планує зірка «Загону самогубців» Джаред Лето, повідомляє Empire.
 
Кадр з фільму «Загін самогубців»

Нагадаємо, оригінальний «Трон» вийшов в 1982 році і отримав відмінні відгуки критиків. Це зараз він виглядає смішно, а тоді здавався верхом можливостей комп'ютерної графіки. Стрічка була удостоєна двох номінацій на «Оскар» за звук і костюми, а також номінації Британської кіноакадемії за спецефекти.
 
Кадр з фільму «Трон»

У 2010-му Джозеф Косінскі зняв сиквел, в якому син головного героя відправляється в кібер-всесвіт на пошуки батька у виконанні все того ж Джеффа Бріджеса, і разом вони знову б'ються з холодними і нещадними програмами. У продовженні кульгав сюжет, але зате графіка була на найвищому рівні.
 
Кадр з фільму «Трон: Спадок»

Минулого тижня Косінскі давав інтерв'ю сайту Collider, в якому зазначив, що третя частина «Трону» ніколи не була мертвою, вона лише була в «кріогенному заморожуванні». І ось тепер нарешті прокинулася і готова до реалізації.

Правда, на даний момент мова вже йде не про продовження історії, а про перезавантаження оригіналу. Тобто, швидше за все, в новому фільмі якийсь інший актор зіграє персонажа Бріджеса і повторить його долю (можливо, з деякими змінами), розказану в картині Стівена Лісбергера.

Джаред Лето виконає роль персонажа на ім'я Арес, який призначався для триквела, але тепер стане частиною ребута. Треба думати, що його герой буде не людиною, а програмою або фігурою комп'ютерної гри.

Джерело: okino.ua
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####