08
БЕР
2017

Джо Карнахан відмовився від «Поганих хлопців 3»

Триває смуга невезіння проекту «Погані хлопці 3». На цьому тижні Джо Карнахан покинув режисерське крісло.

Студія Sony намагається запустити третій фільм франшизи з 2009 року. В 2016-му Джо Карнахан, покликаний раніше для полірування сценарію, зголосився ставити картину, однак переговори з режисером затягнулися і офіційне оголошення про причетність Карнахана до постановки фільму з'явилося пізніше.

 
На фото: Джо Карнахан

На початку лютого 2017 року студія пересунула реліз «Поганих хлопців 3» з 12 січня 2018-го на 9 листопада 2018-го. Буквально через тиждень Джо Карнахан оголосив, що займеться постановкою ремейка бойовика «Рейд».

Зараз же, як повідомляють інсайдери, Карнахан остаточно попрощався з «Поганими хлопцями». Офіційна причина - розбіжність робочих графіків. Неофіційно - творчі розбіжності.

Режисер «Козирних тузів» і «Команди "А"» не тільки збирався ставити фільм з Віллом Смітом і Мартіном Лоуренсом, а й був автором останніх версій сценарію. Як повідомляють близькі до проекту джерела, зараз ведуться пошуки нового режисера, і, швидше за все, нового сценариста.

Зараз в це важко повірити, але фільм «Погані хлопці», що вийшов в 1995 році, Майкл Бей зняв всього за 19 мільйонів доларів. Для майбутнього режисера «Трансформерів» це був дебютний проект, який він продовжив 75-мільйонним бойовиком «Скеля».

 
Кадр з фільму «Погані хлопці»

«Погані хлопці» зібрали в світовому прокаті 141 млн доларів. Балакучі детективи у виконанні Вілла Сміта і Мартіна Лоуренса полюбилися глядачам, тому в 2003 році вийшло продовження. «Погані хлопці 2» виявилися досить витратним підприємством. Виробничий бюджет склав 130 млн, а ще 40 млн пішло на маркетинг. Фільм зібрав в світі 273 млн доларів.

THR

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####