13
БЕР
2017

Warner і DC задумалися про кіно з рейтингом R

Можливо, серед персонажів видавництва DC знайдуться супергерої, про яких можна буде зняти фільми з дорослим рейтингом.

«Дедпул» зібрав у світовому прокаті 783 млн доларів, а збори «Логана» в світі вже перевищили 300 мільйонів, і схоже, що нас в майбутньому чекає бум коміксів з рейтингом R. У всякому разі виявилося, що привласнення дорослого рейтингу не так вже й шкодить зборам екранізацій коміксів.

 
Флеш, Бетмен і Диво-жінка дивляться на збори «Логана»

Інсайдер студії Warner повідомив порталу The Wrap, що за коміксами DC стовідсотково можна очікувати фільми з рейтингом R, але з одним уточненням: для цього потрібен правильний персонаж.

Минулого тижня в Штатах було проведено соціологічне дослідження про те, чи хочуть глядачі бачити фільми про супергероїв з насильством і сексом. Іншими словами, з рейтингом R. 71% респондентів відповіли «так». Те ж опитування показало, що 86% глядачів пішли на «Логана», тому що він позиціонувався як «більш кривавий фільм про Людей Ікс». Компанія Fandango опитала 1000 глядачів.

Треба сказати, що супергерої і раніше приміряли на себе рейтинг R, але якось невдало. «Хранителі», «Пипець», «Блейд» - всі вони і близько не підійшли до «Дедпула». Краще за всіх показали себе «Хранителі» Зака ​​Снайдера, які заробили в світі 185 млн доларів.

Warner випустила перемонтувану і забезпечену рейтингом R версію фільму «Бетмен проти Супермена» на домашньому відео. Деякі глядачі визнали її найкращою в порівнянні з прокатною версією.

 
Бетмен пояснює Супермену особливості рейтингу R

Втім, для великих зборів одного дорослого рейтингу недостатньо. Потрібні оригінальний підхід, хороший сценарій і вдале втілення. Кров, лайка і секс автоматично не роблять кіно якісніше.
 
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####