15
БЕР
2017

Бен Аффлек зізнався в вилікуванні від алкогольної залежності

Актор проходив лікування в реабілітаційній клініці.

Голлівудські зірки досить часто виявляються в реабілітаційних клініках, але далеко не завжди самі розповідають про це. Бен Аффлек написав на сторінці в Facebook про повернення до життя після лікування.

 
На фото: Бен Аффлек

«Я закінчив лікування від алкогольної залежності, - пише актор. - З нею мені доводилося постійно мати справу в минулому і доведеться розсьорбувати наслідки в майбутньому. Мені хочеться жити повним життям і бути хорошим батьком. Хочеться, щоб мої діти знали, що немає нічого ганебного в тому, щоб просити допомоги, коли ти її потребуєш. Хочеться стати прикладом для всіх людей, яким потрібна допомога, але з якоїсь причини вони бояться зробити перший крок».

Аффлек також дякує своїй сім'ї і колишній дружині Дженніфер Гарнер, на частку якої випала турбота про дітей, поки актор перебував в клініці. Незважаючи на те, що Аффлек і Гарнер розлучилися деякий час назад, актори продовжують тісно спілкуватися і виховувати дітей разом. Більш того, за деякими даними, зірки не проти відновити шлюб.

 
Бен Аффлек і Метт Деймон на церемонії вручення премії «Оскар»

Цікаво, чи пов'язано рішення Аффлека відмовитися від зйомок фільму про Бетмена з його лікуванням? Можливо, що знаходження в клініці також спровокувало чутки про те, що актор хоче взагалі передати плащ Темного лицаря іншому акторові. Найближчим часом ми, швидше за все, дізнаємося подробиці.

Entertainment Weekly

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####