21
БЕР
2017

Режисер «Висотки» покликав в свій фільм Алісію Вікандер

Британський постановник Бен Вітлі хоче бачити Вікандер в фантастичному бойовику Freakshift.
 
На фото: Алісія Вікандер

Зараз Алісія Вікандер знімається у фільмі «Лара Крофт», але підготовка знадобиться їй для проекту Вітлі. Freakshift покаже протистояння копів і монстрів. Якщо Вікандер виявиться єдиною жінкою в фільмі режисера «Висотки», то це буде не дивно: в бойовику «Перестрілка» Вітлі обмежився однією Брі Ларсон.

 
Брі Ларсон в фільмі «Перестрілка»

Freakshift обіцяє бути ще крутіше і більш амбіційним порівняно з попередніми проектами Вітлі. Це буде сатиричний фантастичний бойовик, який режисер розробляє з 2012 року.

П'ять років тому Бен Вітлі говорив, що це кіно буде включати в себе не тільки круті екшн-сцени, а й дошкульні діалоги і емоційні сцени, і порівнював проект з серіалом «Блюз Хілл-стріт». «У мене там, як і в серіалах про копів, кілька команд. Всі професіонали, але при цьому мова піде про монстрів, тому буде багато екшну».

Вітлі розповідав, що Freakshift вбере в себе кілька його улюблених відеоігор, особливо Doom. «Мої головні герої будуть бігати з гарматами напереваги, як в Doom, і стріляти по монстрам».

 
Бен Вітлі в класній футболці

При цьому режисер відзначав, що у картини є і сатирична нотка. «Там є дещо від Пола Верховена в плані сатири. Буде не так несамовито, як в "Списку смертників", але дуже напружено. І дуже багато екшну».

До слова, у фільму є аккаунт в Twitter, звідки можна почерпнути дещо цікаве. Наприклад, концепт-арт поліцейських.
Поки фільм не запустився в виробництво, чекаємо «Перестрілку» Вітлі. Вона вийде на російські екрани 27 квітня.

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####