10
БЕР
2015

Татум і Претт можуть почати полювання за привидами

Ченнінг Татум і Кріс Претт можуть почати
полювання за привидами
 
У надрах Sony сформована кінокомпанія Ghostcorps, серед засновників якої творці оригінальних «Мисливців за привидами» Айвен Рейтман і Ден Ейкройд.
 
Оригінальні творці фільму: Ден Ейкройд та Айвен Рейтман

Рейтман збирає ще один фільм франшизи, який напише автор «Залізної людини 3» Дрю Пірс, а поставлять його брати Руссо. Нещодавно Джо та Ентоні уклали договір з Sony на право першої ночі майбутніх проектів.

 
На фото: Ентоні та Джо Руссо
 
Серед продюсерів нової серії значиться Ченнінг Татум («Мачо і ботан», «Піднесення Юпітер»). Очікується, що він зіграє одну з головних ролей разом зі своїм приятелем Крісом Преттом («Муві 43», «Вартові галактики»). Як стверджує сайт Badass Digest, це ніяк не пов'язано з популярністю Претта, а лише з бажанням друзів-акторів попрацювати разом.
 
На фото: Ченнінг Татум та Кріс Претт

Проект Ghostcorps ніяк не перекреслить фільм Фіга. Навпаки, він стане доповненням до жіночої версії «Мисливців». Третій фільм об'єднає героїнь комедії Пола Фіга з новою командою в стилі «Месників».

Також інсайдери стверджують, що планується і четвертий фільм. Це буде пріквел, що розповідає про події, що передували одному з двох перших перезапусків.

На жаль, оригінальні персонажі дилогії Айвена Райтмана не матимуть ніякого відношення до нового проекту (але слід очікувати появи знайомих привидів). Втім, слово самому Райтману: «Нам хочеться розширити всесвіт "Мисливців за привидами" так, щоб включити в неї різні фільми, серіали, супутні товари - все, з чого складається сучасна розважальна кіноіндустрія. Фільм Пола Фіга буде першою ластівкою. Зйомки почнуться в червні, реліз відбудеться в липні 2016-го. У нього в команді найсмішніші жінки світу. Надалі вас чекають інші сюрпризи. Дрю почне писати другий фільм, який брати Руссо знімуть наступного літа. Вийде він в 2017-му. Це лише початок того, що, як я сподіваюся, виллється в серію чудових фільмів».

 
Кадр з першого фільму «Мисливці за привидами»

Джо Руссо і Ентоні Руссо зараз працюють над своїм другим фільмом франшизи «Перший месник». Вони, як вважалося, були кандидатами на режисерський пост третіх «Месників».

Нагадаємо, що у першому фільмі перезапущених «Мисливців за привидами» знімуться Кейт МакКіннон («Партнери по життю»), Меліса МакКарті (
«Озброєні і небезпечні»), Леслі Джонс («Домашній арест») і Крістен Віг («Близнюки»).
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####