27
БЕР
2017

Хто є головним кандидатом на роль Кейбла в «Дедпулі 2»?

Кілька акторів пробуються на роль героя коміксів, але Майкл Шеннон вирвався вперед.
 
На фото: Майкл Шеннон

Мутант Кейбл - також дитина Роба Лайфелда, котрий придумав Дедпула. Це свого роду анти-Дедпул. Кейбл - справжній лідер, але при цьому звик до підпорядкування. Персонаж з'явився з майбутнього і, згідно коміксами, доводиться сином Скотту Саммерсу, більше відомому як Циклоп з «Людей Ікс». Серед надздібностей Кейбла телепатія і телекінез. Згодом Кейбл став постійним напарником Дедпула.

 
Кейбл і Дедпул на обкладинці коміксів Marvel

Минулого літа пройшли чутки, що на цю роль претендує Кайл Чандлер, якого можна було побачити в драмі «Манчестер біля моря». Однак, як стверджують інсайдери, актор ніколи насправді не розглядався в якості претендента на роль.

Серед акторів, які можуть стати Кейблом, є Девід Харбор, відомий за серіалом «Дивні Дива».

Якщо Майкл Шеннон погодиться зніматися, то, як і Раян Рейнольдс, який грає Дедпула, стане актором, одночасно котрі побували як в коміксах DC, так і в коміксах Marvel. Актор грав лиходія Зода у фільмі «Людина зі сталі». Єдине, що може перешкодити Шеннону погодитися на роль, - це його участь в незалежній драмі What They Had, яку зніматимуть цієї весни. Втім, виробництво незалежного кіно не займає багато часу.

 
Кадр з фільму «Людина зі сталі»

Номінант на премію «Оскар» за фільми «Життя спочатку» і «Нічні звірі», Шеннон недавно закінчив зйомки у фільмах «Війна струмів» і «Кавалеристи», де знявся з Бенедиктом Камбербетчем і Крісом Хемсвортом відповідно. Цього року його можна буде побачити у фільмі Гільєрмо дель Торо «Стан води».

Кастинг в «Дедпул 2» триває. Два тижні тому актриса Зазі Бітц отримала роль мутанта Доміно.

Зйомки «Дедпула 2» пройдуть у Ванкувері цього літа.

THR

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####