28
БЕР
2017

Sony розширить всесвіт Людини-павука

Сценарист фільму «Тор 2» адаптує для великого екрану комікси про Чорну Кішку і Срібного Соболя.

Студія Sony не має наміру обмежуватися фільмами серії «Людина-павук» і «Веном» і продовжить розширювати кіновсесвіт. Крістофер Йост, сценарист фільмів «Тор 2: Царство темряви» і «Макс Стіл», поправить текст проекту про двох героїнь Marvel. Першу версію сценарію написала Ліза Джой, відома своєю роботою над серіалом «Світ Дикого Заходу».

 
Чорна Кішка на обкладинці коміксу Marvel

Чорна Кішка в коміксах Marvel - злодійка на ім'я Феліція Харді. У неї довга романтична історія з Пітером Паркером. Ефектна і сильно декольтована дівчина в трико, як правило, постає злочинницею, але часто допомагає Людині-павуку. Цей персонаж міг би з'явитися в трилогії Сема Реймі, але героїню видалили зі сценарію. У фільмі «Нова Людина-павук 2: Висока напруга» Фелісіті Джонс грала якусь Феліцію, яка так і не стала Чорною Кішкою і взагалі була вирізана з фільму.
 

Срібний Соболь, вона ж Сілвер Саблінова, менш відома широкому глядачеві. Це найманка, керівник компаніх з відстеження військових злочинців, відмінний стратег, прекрасний боєць. Як і Чорна Кішка, пані Саблінова встигла побувати як ворогом, так і другом Людини-павука.
 
Срібний Соболь і Доктор Дум на обкладинці коміксу Marvel

У нового проекту поки немає назви. Раніше на студії його іменували «таємним жіночим спін-оффом». Найближчим часом студія почне розшук режисера, тому що знімати фільм планують вже цієї осені.

Зараз Sony веде пошуки режисера для проекту «Веном», реліз якого намічений на жовтень 2018-го.

THR

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####