30
БЕР
2017

Коліну Фарреллу запропонували роль в «Дамбо»

Якщо актор погодиться, то вперше попрацює з Тімом Бертоном.

Кіноверсія мультфільму «Дамбо», випущеного в 1941 році, продовжує набирати акторів. Єва Грін і Денні ДеВіто запрошені на ролі французької гімнастки і власника цирку відповідно. Літаючий капловухий слоненя буде намальований на комп'ютері.

 
На фото: Колін Фаррелл

У фільмі є антагоніст, лиходій по імені Вандемір, але Колін Фаррелл буде грати не його. Ірландському актору запропонували роль вдівця з Кентуккі, який виховує двох дітей.

Відзначимо, що в образі батька Фаррелл вже знімався, причому як раз в проекті Disney (в драмі «Порятунок містера Бенкса»). Нещодавно актор знявся в фільмі «Фантастичні звірі і де їх шукати», а найближчим часом в третій раз попрацює з грецьким постановником Йоргосом Лантімосом, який розробляє міні-серіал для Amazon.

 
Кадр з фільму «Порятунок містера Бенкса»

«Дамбо» - черговий проект Disney в лінійці киноверсий популярних мультфільмів студії. Емма Стоун приписана до ролі злодійки Круелли в рімейку «101 далматинця», Гай Річі зараз шукає виконавців головних ролей в «Аладдін», а Джон Фавро готується знімати свою версію мультика «Король Лев».

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####