31
БЕР
2017

Джозеф Гордон-Левітт зніме мюзикл з Ченнінгом Татумом

Хуліганський мюзикл Wingmen студії Universal намагається роздобути Джозефа Гордона-Левітта в режисерське крісло.

Комедійний мюзикл з рейтингом R розповість про двох пілотів, які вимушено приземляються в Лас-Вегасі. Сюжет Гордон-Левітт придумав разом зі сценаристом фільму «Мачо і ботан» Майклом Беколлом. За можливість поставити Wingmen боролися кілька студій, але виграла Universal.

Гордон-Левітт і Татум були приписані до проекту з початку лютого, але переговори щодо його постановки почалися кілька днів тому. Повнометражний режисерський дебют Джозефа Гордона-Левітта, комедія «Пристрасті Дон Жуана», був прихильно зустрінутий критиками і глядачами. Картина з бюджетом в 3 млн доларів заробила в світовому прокаті 30 мільйонів.

 
Джозеф Гордон-Левітт знімає «Пристрасті Дон Жуана»

З тих пір Джозеф Гордон-Левітт розглядав можливість екранізації графічного роману Ніла Геймана «Сендмена», проте так і не зміг переконати продюсерів в своєму баченні.

Проект про двох пілотів називають сумішшю «Ідеального голосу» і комедійного мюзиклу «Книга мормона». Очікується, що в картині прозвучить чимало сучасних шлягерів, ну а гумор буде не для дітей.

Зйомки фільму не почнуться найближчим часом, оскільки Ченнінг Татум зараз приступить до роботи у військовій драмі «Потрійний кордон» з Томом Харді. Є ймовірність, що фільм Стівена Содерберга «Удача Логанів» з його участю виявиться на Каннському кінофестивалі.

 
Ченнінг Татум танцює і співає у фільмі «Аве, Цезар!»

Відзначимо також, що Татум і Гордон-Левітт вже знімалися разом у драмі «Війна з примусу».

Variety

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####