04
КВІ
2017

Даррен Аронофскі знімає горор з Дженніфер Лоуренс

Режисер нарешті пролив трохи світла на свій майбутній проект з Дженніфер Лоуренс в головній ролі. Виявляється, це буде фільм жахів, повідомляє Collider.
 
На фото: Дженніфер Лоуренс

Раніше було відомо лише те, що творець «Реквієму по мрії» і «Фонтану» знімає таємничу картину про таємничу матір. Останню грає Лоуренс. Тепер з'ясувалося, що в проекті крім зірки «Голодних ігор» зайняті Хав'єр Бардем, Донал Глісон і Мішель Пфайффер. Знімає Аронофскі на 16-міліметрову плівку. І це буде психологічний горор, який досліджує ту ж темну сторону людської душі, що і «Чорний лебідь», який приніс «Оскар» Наталі Портман.

Минулого тижня на CinemaCon студія Paramount купила права на прокат поки що безіменної стрічки Аронофскі. Реліз планується на жовтень 2017 року.

 
На фото: Даррен Аронофскі

The Wrap уточнює синопсис: «Відносини подружжя піддаються серйозній перевірці, коли в їхній будинок вторгаються непрохані гості і порушують їх тихе і спокійне існування». Також джерело пише, що глава Paramount Domestic Distribution Кайл Девіс обіцяє публіці «гострі відчуття і тремтіння» від цієї страшної і напруженої історії, і підтверджує, що Аронофскі дійсно «заграє з тим же психо-жахом», яким оточив тендітну Портман у трилері про балет і роздвоєння особистості.

Джерело: okino.ua
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####