11
БЕР
2015

Студія Disney знайшла чудовисько і Гастона

Студія Disney знайшла чудовисько і Гастона

Disney продовжує знімати класичні екранізації своїх популярних мультфільмів. Фільм «Попелюшка», який вже вийшов в кінотеатрах України, стане першою ластівкою серед подібних проектів. Раніше студія намагалася переосмислювати відомі сюжети, як це було з «Алісою в країні чудес» і «Чаклункою».
 
Кадр з фільму «Попелюшка»

Точно так само, як і в «Попелюшці», виконавці головних ролей «Красуні і чудовиська» родом із Великобританії. Ден Стівенс, який зіграє господаря зачарованого замку, став популярним завдяки ролі юриста Меттью Кроулі, одруженого на старшій дочці Роберта Кроулі, глави сімейства, про який йде мова в серіалі «Абатство Даунтон».

Покинувши «Абатство» після третього сезону, Стівенс зайнявся кінокар'єрою. Знявся в драмі «П'ята влада», в трилері «Прогулянка серед могил», виконував соло в олдскульному бойовику «Гість». Його можна було бачити в ролі лицаря Ланселота у фільмі «Ніч у музеї: Секрет гробниці», а недавно Стівенс закінчив зйомки в режисерському дебюті актора Джекі Ерла Хейлі «Злочинна діяльність».

 
Ден Стівенс в ролі Ланселота у фільмі «Ніч у музеї: Секрет гробниці»

Люк Еванс, вже випередив за популярністю свого колегу по цеху. Актор грав Араміса в «Мушкетерах», Зевса у фільмі «Війна богів: Безсмертні», Барда в двох фільмах трилогії «Хоббіт» Пітера Джексона. Також актора можна було побачити у фільмі «Дракула: Невідома історія». У Кондона Еванс зіграє чарівного антагоніста Гастона, який намагається завоювати серце Белль. Негідником Люк вже був у бойовику «Форсаж 6», так що це амплуа йому теж до лиця. Незабаром Еванса можна буде побачити у фільмі «Висотка».
 
Люк Еванс у фільмі «Дракула: Невідома історія»

Disney поки не повідомляє, чи буде «Красуня і чудовисько» мюзиклом, як однойменний мультфільм 1991 року, але Емма Вотсон натякала, що бере уроки співу.
 
Емма Вотсон у фільмі «Гаррі Поттер і смертельні реліквії. Частина 2»

Зйомки ігрової версії «Красуні і чудовиська» розпочнуться вже цього року. Дата релізу поки не визначена.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####