04
КВІ
2017

Сільвестр Сталлоне покинув франшизу «Нестримні»

Доля екшн-саги тепер висить на волосині, але продюсер Аві Лернер пропонує не квапити події.

Як повідомляє Deadline, Сільвестр Сталлоне не братиме участі в створенні четвертої частини «Нестримних» і відмовиться від можливого гонорару в 20 млн доларів.

 
«Нестримні 3»

Причиною стали творчі розбіжності з продюсером франшизи Аві Лернером, а також підконтрольними йому компаніями Nu Image і Millennium Films. Сталлоне розійшовся з ним і студіями в питаннях, пов'язаних з утвердженням режисера, переробки сценарію і інших важливих аспектах проекту.

Ще одним каменем спотикання стала фірма, яка, як планувалося, відповідала б за візуальні ефекти в майбутньому фільмі. Сталлоне був проти того, щоб знову користуватися послугами болгарської Nu Boyana Film Studios, яка працювала над двома попередніми частинами «Нестримних».

Очевидно, що як людина, відповідальний за створення трилогії, Сталлоне вирішив виправити помилки, допущені ним у останній частини. «Нестримні 3» були розкритиковані за слабкі візуальні ефекти і «підлітковий» віковий рейтинг PG-13. Крім того, збори стрічки і рецензії на неї виявилися гіршими, ніж у перших двох картин епопеї.

 
Кадр з фільму «Нестримні 2»

Сам Аві Лернер дав коментар Deadline. Він заявив, що проект все ж скоріше живий, аніж мертвий: «У нас є розбіжності з Слаєм, але це триває вже близько півтора року. Кожен з нас залишається при своїй думці. У 95% випадках ми погоджуємося один з одним, але є деякі моменти в виробництві, коли ми розходимося в думці. Не думаю, що на проекті можна ставити хрест. Але пишіть, що хочете. Я вважаю, що проект ще не закритий».

Перша частина «Нестримних» вийшла в 2010-му і розповідала про групу найманців, які отримали дуже ризиковане урядове завдання. У зйомках фільму були задіяні безліч зірок бойовиків - від Сталлоне і Арнольда Шварценеггера до Брюса Вілліса і Джета Лі. Реліз сиквела відбувся в 2012-му. Ще через два роки в кінотеатрах з'явилася третя стрічка франшизи.

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####