05
КВІ
2017

«Аватар 2» відправиться у роботу восени!

«Ми намагатимемось впоратись так швидко, як тільки це можливо», повідомляє актриса у інтерв'ю THR. «Воно того варте. Воно справді варте очікувань». 
 
Кадр з фільму «Аватар»
 
Виробництво продовження «Аватару» розпочнеться цієї осені, повідомляє Сігурні Вівер. «Ми починаємо» захопливо повідомила актриса. «Ми починаємо тренування, і починаємо — хмм, я ймовірно не маю права щось ще сказати. Процес зйомок розпочнеться восени». 

Джеймс Камерон раніше повідомляв, що сценарій усіх чотирьох майбутніх фільмів всесвіту «Аватар» - готовий, а зірки Сем Вортінгтон та Зої Салдана також повернуться до своїх ролей як і Вівер.

 
На фото: Сігурні Вівер

Але фанатів розчарувало те, що продовження не буде готове раніше 2018 року. Нагадаємо, що перша частина науково фантастичного блокбастеру вийшла у світ в 2009 році і зібрала у світовому прокаті понад 2.7 мільярди доларів, а орієнтовною датою виходу сиквелу вважають Різдво 2018 року. 
 

Проте Сігурні Вівер запевняє, що терпіння прихильників фільму буде гідно винагороджено. «Я запевняю, що сценарій просто неймовірний. Я не хвилююсь (через розчарованих фанатів) взагалі. Чи хвилююсь я про те як ми втілимо всі наші плани? Так, бо вони дуже амбіційні. Але воно того варте, я про це не переймаюсь. Ми намагатимемось впоратись так швидко, як це можливо!»
 
Джерело: thr.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####