05
КВІ
2017

Рідлі Скотт кличе в свій фільм Кевіна Спейсі

Кевін Спейсі, Мішель Вільямс і Марк Волберг можуть взяти участь в новій картині Рідлі Скотта про викрадення Джона Пола Гетті III.
 
На фото: Кевін Спейсі

Всього пару тижнів тому Рідлі Скотт підписався на екранізацію сценарію All the Money in the World з «Чорного списку», а вже відомо, з ким ведуться переговори щодо участі в проекті. Зйомки почнуться в травні, відразу після того, як Скотт завершить свою участь в заходах з розкручування фантастичного горору «Чужий: Заповіт».

 
На фото: Мішель Вільямс

All the Money in the World - історія викрадення 17-річного онука нафтового магната Жана Пола Гетті. Батько хлопчика був керівником італійського підрозділу сімейного нафтового підприємства Гетті, але виховувала його мати, Гейл Харріс, яка розлучилася з Джоном Полом II в 1964 році.

На початку 1971року Пол Гетті був виключений з престижної школи в Римі. Підліток залишився в столиці Італії, де його і викрали 10 липня 1973 року. Злочинці вимагали викуп в 17 млн ​​доларів. Спочатку в сім'ї вважали, що хлопець сам підлаштував своє викрадення, але в підсумку справа набула серйозний оборот. У батька Пола не було таких грошей, і він разом з колишньою дружиною звернувся до глави сімейства. Той відмовив, мотивувавши тим, що у нього 14 онуків, і на кожного викупу не напасешся.

У листопаді 1973-го до редакції італійської газети прийшов конверт з людським вухом, до якого додавався лист викрадачів, які обіцяли нанести тілесні ушкодження Полу, якщо протягом 10 днів не буде отримано 3 млн доларів. В результаті Пол був знайдений (хоч і без вуха), а поліція затримала дев'ятьох викрадачів.

Після викрадення Пол Гетті III так і не прийшов до тями. Його життя було сповнене трагічних подій - від передозування наркотиками до відмови нирок. Він помер в 2011 році у віці 54 років.

 
На фото: Марк Волберг

Мати викраденого підлітка може зіграти Мішель Вільямс. Коли проект був тільки оголошений, на цю роль звали Наталі Портман. Кевін Спейсі роздумує над пропозицією зіграти батька дитини, Джона Пола Гетті II. Нарешті, Марк Волберг придивляється до іншої важливої ​​ролі, але поки не уточнюється, до якої саме.

 
На фото: Рідлі Скотт

Рідлі Скотт заради роботи над цією картиною відклав свій трилер «Картель» по книзі Дона Вінслоу. Очікується, що режисер повернеться до проекту, після того як зніме All the Money in the World.

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####