05
КВІ
2017

Шварценеггер може повернутися до ролі Термінатора

Як заявляє актор, чутки про те, що він більше не пов'язаний з франшизою, насправді вигадка. Про це Шварценеггер повідомив у інтерв'ю виданню Fandango.

За його словами, студія Paramount дійсно не зацікавлена ​​у франшизі про Термінатора, але це не означає, що вона завершена: «Не хочу називати ці повідомлення, як каже президент, фейковими новинами, але люди чомусь пишуть їх, поняття не маю чому. Paramount не хоче братися за франшизу, але є ще 15 студій, які готові за неї взятися. Це ж бо не означає, що франшиза закрита, так? Це лише означає, що наші продюсери ведуть переговори з іншою студією, але я не можу розголошувати будь-які деталі. Буде спеціальний анонс. Але так, франшиза про Термінатора не закінчиться. І не забудьте, що після 2018 року права на неї повертаються Джеймсу Камерону, так що продовженню бути».

 
«Термінатор: Генезис»
 
 
Про те, що Шварценеггер більше не братиме участь у фільмах про Термінатора, вперше повідомило в кінці березня видання New York Daily News. За отриманою ним інформацією, Paramount повністю закрила для себе питання про продовження саги і співпраці над її створенням з Залізним Арні.

Виною тому провал позаторішнього фільму «Термінатор: Генезис», який при бюджеті в 155 млн доларів зібрав в США лише 89,8 мільйона (всього по світу він заробив 440,6 мільйона).

 
Кадр з фільму «Термінатор: Генезис»

У 2019-му права на франшизу повернуться її творцеві Джеймсу Камерону, тому студія могла до цього моменту зняти ще один фільм з неї, однак, судячи з усього, відмовилася від подібних планів.

Очікується, що шостою стрічкою з саги про протистояння людей і роботів займеться режисер «Дедпула» Тім Міллер.

Серед недавніх акторських робіт Арнольда Шварценеггера - драма «Наслідки», яка вийде в свійтовий прокат 7 квітня 2017 року.

Screenrant

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####