05
КВІ
2017

Тім Бертон кличе Майкла Кітона в «Дамбо»

Зігравши Бетмена і Бітлджуса у Тіма БертонаМайкл Кітон може знову знятися у режисера, але на цей раз в ролі антагоніста у фільмі «Дамбо».

Кіноверсія діснеївського мультфільму «Дамбо» стане ще цікавішою, якщо в ній зніметься Майкл Кітон. Акторові запропонована роль лиходія Вандеміра, який купує маленький цирк у його власника у виконанні Денні ДеВіто. Підступний задум Вандеміра полягає в нахабній експлуатації бідолахи Дамбо і його матері.

 
Майкл Кітон в бойовику «Американський вбивця»

Сценарій написав Ерен Крюгер, на рахунку у якого параноїдальний трилер «Дорога на Арлінгтон», горор «Дзвінок», казка «Брати Грімм», три серії франшизи «Трансформери» і «Привид у броні».

Тривають переговори з Коліном Фарреллом - акторові запропонована роль батька-одинака. Також в картині буде задіяна Єва Грін, з якою Бертон попрацює в третій раз.

Майкл Кітон переживає зараз відродження своєї кар'єри. Він зіграв Стерв'ятника в коміксі «Людина-павук: Повернення додому», а восени актора можна буде побачити в бойовику «Американський вбивця».

 
Майкл Кітон і Тім Бертон на зйомках «Бетмена»

Завдяки Тіму Бертону Кітон увійшов до списку акторів класу А, коли знявся в коміксах «Бетмен» і «Бетмен повертається». Тандем утворився в 1988 році на зйомках чорної комедії «Бітлджус». Розмови про її можливий сиквел не вщухають досі.

Vatiety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua

#####