06
КВІ
2017

Колишній Людина-павук дебютує в режисурі

Тобі Магуайр зніме трилер по детективу норвезького письменника Ю Несбе «Кров на снігу».

Всі книги Ю Несбе стають бестселерами, але найкраще відома серія про сищика Харрі Холе. Цього персонажа ми побачимо в жовтні на екранах в трилері «Сніговик» (детектива-алкоголіка зіграв Майкл Фассбендер). У Норвегії була екранізована його книга «Мисливці за головами», а також дитячий роман про доктора Проктора.

 
На фото: Тобі Магуайр

Головний герой роману «Кров на снігу» - кілер на ім'я Улав. Улав постійно замислюється про своє життя, але в ній він не дуже-то багато чого вміє. Зате у нього добре виходить правити людей. Тобто вбивати. При бажанні Улав багато б поправив. Наприклад, роман Гюго «Знедолені» (Жан Вальжан в його уявленні - справжній вбивця). Але найближчим часом Улаву належить переглянути всі свої життєві установки: а) він закохався в жінку; б) жінка є дружиною його боса; в) бос наказав прибрати дружину.

Сценарій напише сам Несбі, а режисерське крісло займе Тобі Магуайр. Актор зараз знімається досить рідко. В останній раз його можна було бачити в драмі «Жертвуючи пішаком», прем'єра якої відбулася в 2014 році. Він озвучив роль в мультфільмі «Бебі Бос» і приписаний до парі проектів, доля яких поки неясна.

 
Кадр з фільму «Жертвуючи пішаком»

Магуайр, який зіграв Людину-павука в трьох фільмах Сема Реймі, все частіше з'являється в титрах як продюсер. На його рахунку фільми «Рок на віки», «Легкі гроші», «Z - означає Захарія» і «П'ята хвиля».

THR

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####