06
КВІ
2017

Шибайголова повертається з новим супротивником?

Немає відпочинку для людини без страху. Залишається питання – хто ж стане головним супротивником героя у масці?

Кадр з серіалу «Шибайголова»

Шибайголова – найпопулярніший продукт лінійки серіальної співпраці Netflix та Marvel. Також він не демонструє падіння рейтингів, хоч герой у виконанні Чарлі Кокса тримається на маленьких екранах уже 3 роки поспіль. «Я займусь цим ще цього року», повідомив актор. «Ми повернемось і зробимо це». Зрозуміло, що йдеться про третій сезон серіалу «Шибайголова», котрий побачить світ у 2018 році.
 
Фанати вважають, що новим противником Шибайголови має бути Мічений.

 
Кадр з фільму «Шибайголова» 2003 р.
 
«Не секрет, я вже казав це раніше і повторюватиму знову, я б хотів побачити Міченого у якийсь момент» ділиться Кокс. «Я думаю, що це дійсно цікава можливість. Проте Дебора Енн Волл не готова до появи Міченого з очевидних на те причин. Елоді Юнг, що грає у Електру, також не хоче його появи». Причина проста – за коміксами Мічений, один з найбільш психічно неврівноважених і садистських персонажів у Marvel, убиває всіх жінок котрих любив Шибайголова і ролі яких грають вищезгадані актриси.
 
Елоді Юнг у ролі Електри
 
Залишається питання – хто ж стане головним супротивником героя у масці? З кланом «Руки», що з’явився у другому сезоні «Шибайголови» та першому сезоні «Залізного кулака» розберуться «Захисники» – команда у яку входять Шибайголова, Джесіка Джонс, Залізний кулак та Люк Кейдж і цілком можливо засвітяться у фільмі «Месники: Війна нескінченності».

Відповідь дізнаємось у серіалі «Захисники» прем'єра яких запланована на 18 серпня.

 
 
Джерело: collider.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####