06
КВІ
2017

Новий сезон серіалу «Доктор Хто» вже не за горами!

«Доктор Хто» — це довготривалий науково-фантастичний серіал в світі і важлива частина культури Великобританії. Читайте нові подробиці стосовно британського науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто».
 
Кадр з серіалу: «Доктор Хто»

Серіал отримав визнання за образність історії, творчі низькобюджетні спец.ефекти, новаторське використання електронної музики та багато іншого. Елементи серіалу відомі і впізнавані навіть не його фанатам (на приклад один з зліших ворогів Доктора – Далеки стали британськими злодіями у мультфільмі «Lego® Фільм: Бетмен»). В Британії і багатьох інших країнах «Доктор Хто» став культовим фаворитом телебачення і вплинув на цілі покоління британських сценаристів, багато з яких були його давніми глядачами. Він отримав визнання критиків і публіки як один з кращих англійських шоу і премію BAFTA за Кращий Серіал в 2006 році.
 
Девід Тенант у ролі Доктора Хто

Для того, щоб міняти актора, котрий виконує роль Доктора, сценаристи наділили персонажа здатністю до регенерації — вміння змінювати зовнішність і характер. Акторський склад, також, доповнювався за рахунок участі в пригодах Доктора його компаньйонів, які час від часу впливали як на хід подій так і на самого головного героя.

Серіал було внесено в Книгу рекордів Гіннеса як самий довготривалий науково-фантастичний серіал.

 
Кадр з серіалу «Доктор Хто»

На разі серіал триває вже 54 роки, а прем’єра нового сезону запланована на 15 квітня цього місяця! На разі відомі лише назви епізодів нового сезону:
01. «Пілот»
02. «Усміхайся»
03. «Тонкий лід»
04. «Стук - стук»
05. «Кисень»
06. «Екстреміс»
07. «Піраміда на краю світу»
08. «Брехня землі»
09. «Імператриця Марсу»
10. «Пожирачі світла»
11 та 12. Назва фінальної двосерійної сюжетної арки тримається в таємниці.

 
 
Нагадаємо, що це останній сезон сценариста та шоу-ранера Стівена Моффата та виконавця ролі Доктора Пітера Капальді. Один з них регенерує, а інший, з великою ймовірністю, візьметься за написання сценарію продовження іншого культового британського серіалу «Шерлок».

 
#####