08
КВІ
2017

Принцеса Лея залишається з «Зоряними Війнами»

Близькі родичі Керрі Фішер домовилися з Disney та Lucasfilm щодо використання цифрового образу для повернення принцеси Леї до 2019 року.
 
На фото: Керрі Фішер

«Історія принцеси не завершиться у грудні разом з фільмом «Зоряні Війни: Останні Джедаї». Я не є єдиною частиною в цьому рівнянні, але я думаю, що люди заслуговують на те, щоб мати її. Вона належить їм» – повідомляє Тод Фішер, брат покійної актриси, який разом з її донькою погодились на використання цифрового футажу Керрі Фішер у фільмі «Зоряні Війни: Епізод ХІ», що побачить світ у 2019 році.

Як відомо стрічка «Останні Джедаї» не редагувалась через смерть актриси, адже вона вже була закінчила зйомки у стрічці. Як повідомляє THR, принцеса Лея відіграє більш важливу роль у дев’ятому епізоді космічної саги ніж у майбутньому «Останньому Джедаї». Раніше Disney повідомляли, що не мають планів на цифрову копію Керрі Фішер як Леї, яка була знята для минулорічної стрічки «Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія».

 
На фото: Марк Хемілл, Керрі Фішер та Гаррісон Форд

Наступного тижня щорічний захід присвячений Зоряним Війнам відвідає Марк Хемілл, де представить перший трейлер фільму «Зоряні Війни: Останні Джедаї».
 

 
Джерело: thr.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####