09
КВІ
2017

Ентоні Хопкінс про роботу над фільмом «Трансформери 5»

79-річний Ентоні Хопкінс назвав Майкла Бея – генієм!
 
Кадр з фільму «Трансформери: Останній лицар»

У інтерв’ю Yahoo! Movies легендарний актор Ентоні Хопкінс обговорив блокбастер з його участю «Трансформери: Останній лицар». Хопкінс виказав своє захоплення попередніми частинами франшизи, а також талантом Майкла Бея, котрого поставив у один ряд до Спілберга та Скорсезе і назвав «генієм».

«Усі чотири фільми неймовірні. Вони створені генієм, Майкл Бей у всіх фарбах описав те як він удосконалює самих Трансформерів, працює над спецефектами і дизайном, слідкує за усіма деталями і усіма іншими нюансами. Він розказав мені все це за сніданком, перед тим як я приступив до зйомок. Тоді я подумав “та цей хлопець справжній геній”. Він стоїть у одному ряді з Олівером Стоуном і Спілбергом і Скорсезе. Просто неймовірно!» - захоплююче повідомив Хопкінс.

 
На фото Майкл Бей

По сюжету, люди і Трансформери у стані війни, а Оптимус Прайм зник. Ключ до порятунку майбутнього захований глибоко у таємницях минулого, у прихованій історії перебування Трансформерів на планеті Земля. Порятунок планети лягає, звісно ж, на плечі героя Марка Волберга, Бамблбі, англійського Лорда роль якого виконує Сер Ентоні Хопкінс та оксфордського професора у виконанні Лаури Хеддок.

Прем’єра фільму запланована на 22 червня.

 
 
Джерело: yahoo.com
Переклад: kinobo.in.ua
 
#####