12
КВІ
2017

Двейн Джонсон зіграє антагоніста в «Людині зі сталі 2»?

Також є ймовірність, що студія відмовилася від ідеї знімати фільм «Шазам».
 
Інтернет вже представляє Джонсона в образі Чорного Адама

На сайті Reddit з'явився загадковий пост, в якому міститься деяка цікава інформація щодо прийдешніх проектів студії Warner за коміксами DC. Автор, що ховається під псевдонімом Man of war, написав наступне:

«Звідки я все це знаю, не скажу, щоб мене не звільнили. По-перше, Чорний Адам буде головним лиходієм в "Людині зі сталі 2". Спочатку вони хотіли показати його в сиквелі зовсім небагато, але поступово ця ідея розвинулася. Тепер Адам стане антагоністом, тому що Warner не впевнена в перших версіях сценарію фільму "Шазам". Їм також здається, що Двейн Джонсон заслуговує більшого проекту (може бути, це пов'язано з питаннями гонорару).

По-друге, Меттью Вон продовжує переговори з Warner щодо постановки "Людини зі сталі 2". Однак Warner розглядає і інших режисерів. Можливо, це зроблено заради того, щоб знизити тиск агента Вона.

Наостанок погані новини. "Шазам" більше неактуальний. Warner не в захваті від сценарію і зараз більше зацікавлена ​​в Чорному Адамі, як я і написав вище. Незважаючи на все це, є ймовірність, що Біллі Бетсон з'явиться в сиквелі. В якій мірі? Не знаю».

Біллі Бетсон - це і є Шазам, він же Капітан Марвел. У коміксах це хлопчик, що дізнався чарівне слово і отримав можливість трансформуватися в супергероя. «Шазам» повинен був вийти 5 квітня 2019-го, а в лютому цього року стало відомо, що Warner веде переговори з режисером хоррору «Не вимикай світло» Девідом Ф. Сандбергом щодо постановки проекту.

 
На фото: Двейн Джонсон

Однак на студіях все змінюється іноді дуже різко, так що в словах автора поста на Reddit може бути чимало правди. Про причетність Джонсона до кіновсесвіту DC вперше написали ще три роки тому. У січні 2017-го повідомлялося, що Двейн Джонсон зіграє Чорного Адама в спеціально відведеному для нього фільмі. Оскільки це один з улюблених персонажів актора, Warner не збиралася проходити повз можливості роздобути на головну роль таку зірку.

Що вийде в підсумку, дізнаємося з часом. Найближчий фільм за коміксами DC, бойовик «Диво-жінка», який вийде 1 червня.

 
Джерело: reddit.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####