12
БЕР
2015

Джеремі Реннер і Емі Адамс розкажуть «Історію твого життя»

Джеремі Реннер і Емі Адамс розкажуть
«Історію твого життя»

 
«Історія твого життя» починається з того, що по всьому світу здійснюють посадку космічні кораблі. Армія США, намагаючись налагодити контакт з прибульцями, вербує експерта з лінгвістики (Емі Адамс). Їй належить зрозуміти, з якими намірами прилетіли інопланетяни. У процесі роботи у жінки починаються галюцинації. Вона бачить чіткі флешбеки зі свого життя, які можуть стати ключем до розгадки справжньої причини візиту прибульців. Нагадаємо, що Емі Адамс Ви могли бачити у таких фільмах, як «Афера по-американськи»«Вона»«Людина зі сталі».
 
Емі Адамс у фільмі «Людина зі сталі»

Джеремі Реннер («Месники», «Мисливці за відьмами», «Евоюція Борна») зіграє викладача фізики, якого уряд прикріплює до лінгвіста.
 
Джеремі Реннер у фільмі «Мисливці за відьмами»

Сценарій написав Ерік Хайссерер, що працював над ремейком «Кошмар на вулиці В'язів». Опубліковане в 1999 році оповідання Чана отримав престижну премію «Небьюла».

Канадський постановник Дені Вільньов недавно отримав місце режисера сиквела культової стрічки Рідлі Скотта «Той, що біжить по лезу». «Історія твого життя» стане першою фантастикою у фільмографії Вільньова.

Відзначимо також, що цієї весни на Джеремі Реннер чекають зйомки у фільмі «Перший месник: Громадянська війна», а до «Історії твого життя» він приступить в середині червня.

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####