14
КВІ
2017

Софі Тернер посвариться з винахідником машини часу

Зірка серіалу «Гра престолів» зніметься з Ейсою Баттерфілдом в романтичній комедії Time Freak.

Підготовка до зйомок проекту вже ведеться в Солт-Лейк-Сіті. У режисерському кріслі - дебютант в повному метрі Ендрю Боулер. В основі проекту лежить його власна короткометражка «Божевільний на часі», за яку він номінувався на премію «Оскар».

 
На фото: Софі Тернер

Студента-фізика Стіллмана (Ейса Баттерфілд) кидає подружка Деббі (Софі Тернер). Він винаходить машину часу і вирішує виправити всі розбіжності, які були між ними, щоб врятувати відносини. У все це герой втягує свого друга Евана (Скайлер Гізондо).

На створення короткометражки Ендрю Боулер і його дружина, продюсер Джіджі Козі, витратили всі власні заощадження. Насправді перетворення короткого метра в повний - досить поширена історія. Серед найвідоміших недавніх випадків - «Одержимість» Дем'єна Шазелла, що виросла з короткометражки.

 
На фото: Ейса Баттерфілд

У Боулера давні зв'язки з голлівудською комедійною спільнотою. Він працював над сценаріями, знімався в різному роді комедійних проектах і продюсував програми для каналів TNT, MTV і TLC. Також режисера можна побачити в декількох короткометражках серії Funny or Die.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####