14
КВІ
2017

Двейн Джонсон програв роль в «Джеку Річері» Тому Крузу

Актор зізнався, що проходив проби на роль детектива з бестселерів Лі Чайлда.
 
На фото: Двейн Джонсон

Коли стало відомо, що Том Круз отримав роль детектива Джека Річера у фільмі Крістофера МакКуоррі, обуренню шанувальників книг Лі Чайлда не було меж. Річер, потужний блондин зростом 195 см, ніяк не був схожий на Круза. Зірка франшизи «Місія неможлива» постійно є приводом для жартів через своій невеликий зріст (170 см). Іншими словами, Том Круз був свого роду антиподом Річера.

Як виявилося, на роль Джека Річера пробувався Двейн Джонсон. Днями актор написав про це у своєму Twitter, відповідаючи на питання фаната. «Люблю цього персонажа. Десь 10 років тому пробувався на роль, але її отримав Круз. Це стало для мене чудовою мотивацією».
Колишній рестлер, чий зріст становить 193 см, який трохи не дотягує до героя книг Чайлда, 10 років тому вже знімався у фільмах, серед яких були «Дум», «Будь кмітливим» і «Відьмина гора».

Сам письменник свого часу захищав Круза, припускаючи, що в Голлівуді просто немає двометрових гігантів. «Взявши іншого актора, можна відобразити ріст на 100%, але це буде всього 90% Річера. Том дає 100% Річера і 90% росту», - говорив Лі Чайлд в інтерв'ю Wall Street Journal.

 
Кадр з фільму «Джек Річер»

Відсутність ролі Джека Річера в фільмографії не дуже-то вплинуло на кар'єру Джонсона. З 2016-го він став найбільш високооплачуваним актором, обігнавши попереднього лідера в особі Роберта Дауні-мол. За 2016 рік Двейн Джонсон заробив 64,5 млн доларів.
 
Джерело: theguardian.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####