12
БЕР
2015

Режисер «Світу Юрського періоду» знайде «Розумне життя»

Режисер «Світу Юрського періоду» знайде
«Розумне життя»

 
«Світ Юрського періоду» ще не вийшов на екрани, але увага студій до режисера четвертої частини франшизи, розпочатої Стівеном Спілбергом, не висихає. Треворроу здобув популярність завдяки недорогий фантастиці «Безпека не гарантується». Прем'єра відбулася на кінофестивалі «Санденс», де картину нагородили за сценарій.

Робота над «Світом Юрського періоду» йшла з перешкодами: ледь почалися зйомки зупиняли, щоб приборкати роздутий бюджет. Під час простою Треворроу не сидів без діла, а працював над новим сценарієм.

 
Кадр з нового фільму «Світ Юрського періоду»

Сюжет «Розумного життя» не розголошується. За деякими даними, в основі історії лежить проект Коліна «Посол» (The Ambassador), який він розробляв ще під час зйомок «Безпеки». Це був малобюджетний фантастичний трилер про співробітника ООН, який мав представляти людство в разі контакту з інопланетними формами життя. Герой закохується в загадкову жінку, яка виявляється інопланетянкою.

«Розумне життя» знову з'єднає Коліна Треворроу зі Стівеном Спілбергом, який прийняв на себе обов'язки виконавчого продюсера проекту.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####