19
КВІ
2017

Де шукати режисера «Тора: Раґнарок»?

Режисер Тайка Вайтіті розповів про своє камео в блокбастері «Тор: Раґнарок».
 
На фото: Тайка Вайтіті (у центрі)

Тайка Вайтіті захоплюється, як і один відомий дідусь Стен Лі, появами себе ж в різних ролях, у фільмах які він знімає. Не обійшлось і без камео у блокбастері від Marvel - «Тор: Раґнарок». Режисер виконав роль кам'яного гіганта Корга, супротивника Тора.
 
На фото: Тор та Корг

Сюжет фільму розповість про те, як ув'язнений на варварській планеті Сакаар Тор намагатиметься знайти спосіб пошвидше потрапити назад до Асґарду, що б зупинити Раґнарок – процес руйнування його рідного світу, що несе кінець Асґардійській цивілізації – від могутньої нової загрози в лиці безжальної Хейли. 
 

Сценарій картини написав Ерік Пірсон. До зіркового акторського складу, крім Кріса Хемсворда у ролі Тора, також записані Бенедикт Камбербетч, Том Хіддлстон, Ентоні Хопкінс, Кейт Бланшет, Марк Руфало, Ідріс Ельба та Карл Урбан. Прем'єра стрічки в Україні запланована на 2 листопада.

Та, на думку редакції, найближчу появу супергероя Тора варто очікувати в одній з сцен після титрів фільму «Вартові галактики 2» прем'єра яких запланована на 4 травня. Нагадаємо, що, за словами режисера, післятитрових сцен у фільмі має бути 5!
 
   
Джерело: collider.com
Переклад: kinobox.in.ua
#####