19
КВІ
2017

Роль Кейбла в «Дедпулі 2» отримав Джош Бролін

Після декількох тижнів чуток стало відомо, що роль напарника Дедпула в сиквелі отримав Джош Бролін.
 
На фото: Джош Бролін

Серед претендентів на роль цього гостя з майбутнього були Кайл Чандлер, Майкл Шеннон і Девід Харбор, а деякі інсайдери навіть стверджували, що продюсери підсапували Рассела Кроу і Бреда Пітта.

В результаті костюм Кейбла приміряє Джош Бролін, який вже деякий час офіційно присутній у всесвіті Marvel - актор грає лиходія Таноса. Фіолетова шкіра і специфічний вид дозволяють Броліну працювати виключно в костюмі для захоплення руху, але на екрані досить чітко вгадується його обличчя.

 
Джош Бролін в образі Таноса

Нагадаємо, що Кейбл - це свого роду анти-Дедпул. Природжений лідер, цей мутант в той же самий час звик до підпорядкування. Персонаж з'явився з майбутнього і, згідно з коміксами, є сином Скоту Саммерсу, більше відомому як Циклоп з «Людей Ікс». Серед надздібностей Кейбла є телепатія і телекінез. Згодом Кейбл став постійним напарником Дедпула.
 
Кейбл і Дедпул в коміксах

Бролін номінувався на «Оскар» за роль в драмі «Мілк», грав в коміксі «Джона Хекс», виконував молодого Томмі Лі Джонса у фільмі «Люди в чорному 3» і знімався з Томмі Лі Джонсом у драмі «У долині Ела» і трилері «Старим тут не місце». Актор - частий гість фільмів братів Коен. Так, нещодавно він знімався у них у вестерні «Справжня мужність» і в комедії «Аве, Цезар!».

Цього року його можна буде побачити в драмі «Гранітна гора» і в сиквелі трилера «Сікаріо» під назвою «Солдат».

Зйомки фільму «Дедпул 2» розпочнуться у Ванкувері в червні. Режисерське крісло займає Девід Літч, який нещодавно зняв бойовик «Атомна блондинка».

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####