19
КВІ
2017

Автор фільму «Не дихай» візьметься за новий «Лабіринт»

Федеріко Альварес займеться перезапуском історії Джима Хенсона.

Режисер фільму «Не дихай» Федеріко Альварес і Джей Басу напишуть сценарій до нової версії «Лабіринту». Альварес також займеться постановкою картини.

 
Кадр з фільму «Лабіринт»

Як уточнює Deadline, посилаючись на близькі до проекту джерела, майбутня картина не буде прямим ремейком «Лабіринту», а розширить оригінальну історію. У ній теж не з'явиться король гоблінів, у фільмі 1986 року зіграний Девідом Боуї. Продюсерами стрічки стануть Ліза Хансен і Ніколь Браун.

До зйомок Альварес приступить після того, як закриє свої зобов'язання перед Sony з фільмом «Дівчина у павутинні» за романом Стіга Ларссона. Виробництво цієї стрічки має розпочатися восени 2017-го.

Режисер уже офіційно підтвердив своє призначення: «"Лабіринт" - один з головних фільмів мого дитинства, який якраз і посприяв моїй любові до створення кіно. Не можу натішитися тим, що допоможу розширити зачаровуючий всесвіт Джима Хенсона і повернути в лабіринт нове покоління глядачів».

 
Кадр з фільму «Лабіринт»

Вперше інформація про те, що студія Tri-Star уклала угоду з компанією Джима Хенсона на виробництво нової версії «Лабіринту», просочилася в ЗМІ в січні 2016 року. Тоді сценаристка Ніколь Перлман, спочатку зазначена в якості одного з авторів перезапуску, пізніше офіційно спростувала інформацію про проект. Однак тепер, після того як було повідомлено про притягнення до фільму Федеріко Альвареса, вона уточнила, що її дійсно просили придумати деякі ідеї для майбутньої картини, але повністю в процес розробки кінематографістка не була залучена.

Фільм Джима Хенсона «Лабіринт» розповідав про дівчинку Сару (Дженніфер Коннеллі), молодшого брата якої викрадав король гоблінів Джарет (Девід Боуї). Стрічка, поставлена ​​творцем «Маппет», провалилася в прокаті, але швидко стала культовою.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####