19
КВІ
2017

Керрі Фішер не з'явиться в дев'ятому епізоді «Зоряних воєн»

Всупереч заяві брата покійної актриси, генерал Лея закінчить свою сюжетну лінію в «Останніх джедаях».

Глава Lucasfilm Кетлін Кеннеді тиждень тому повідомила програмі ABC News: «На жаль, Керрі не з'явиться в дев'ятому епізоді. Але ми побачимо багато Керрі у восьмому».

 
Керрі Фішер і її дочка Біллі Лурд на зйомках «Пробудження сили»

Раніше брат актриси Тодд Фішер розповів, що він і дочка Фішер, Біллі Лурд, дали згоду студії Disney на використання недавно знятого матеріалу з її участю в дев'ятій частині саги. Відразу почалися розмови про те, як студія розпорядиться відзнятим матеріалом, а також про те, як будуть дознімати Лею. Невже знову воскресять на комп'ютері?

Кеннеді прокоментувала слова Фішера так: «Напевно, він неправильно зрозумів». Незабаром після смерті Керрі Фішер в грудні 2016-го представники Lucasfilm заявили, що не планують воскрешати її героїню цифровим способом в дев'ятому епізоді.

 
Керрі Фішер і режисер Раян Джонсон на зйомках «Останніх джедаїв»

«Ми закінчили всі сцени з Керрі у восьмому фільмі, і вона просто чудова в ньому», - каже Кеннеді. Студія завершила зйомки «Останніх джедаїв» влітку, але робота над сценарієм дев'ятої частини ще не велася, коли актриса померла. «Ми почали все заново в січні, так що, на жаль, Керрі не з'явиться в дев'ятому».

На Star Wars Celebration в Орландо показали ось такий зворушливий ролик, присвячений актрисі.

 

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####