12
БЕР
2015

Джонні, бережи руку: Джек Горобець відлетів лікувати травму

Джонні, бережи руку: Джек Горобець
відлетів лікувати травму

 
Як повідомляє The Wrap, Депп змушений був повернутися в США, щоб вилікувати руку. Не повідомляється, в якому місці Джонні зламав руку і чому австралійські лікарі не зуміли вирішити проблему. Відомо лише, що травму актор отримав, перебуваючи за межами знімального майданчика.

За словами представника студії Disney, хірургічне втручання ніяк не вплине на виробництво фільму. П'яті «Пірати» як і раніше вийдуть, як і планувалося, 5 липня 2017.

 
Режисери Хоакім Роннінг і Еспен Сандберг за роботою

У найближчі два тижні режисери Хоакім Роннінг і Еспен Сандберг зніматимуть сцени, в яких не бере участі герой Джонні Деппа.

За сюжетом Джек Горобець стикається з капітаном Салазаром (Хав'єр Бардем), своїм старим ворогом, і його смертоносними примарними піратами. Корабель Салазара вибрався з Диявольського трикутника, і тепер його капітан має намір вбити всіх піратів, включаючи Джека. Єдиним порятунком капітана Горобця є тризуб Посейдона - могутній артефакт, завдяки якому його власник може повелівати морями.

 
Кадр з фільму «Пірати Карибського моря: На дивних берегах»

Джонні Деппа найближчим часом можна буде побачити в авантюрної комедії «Мордекай», прем'єра якої в Україні 12 березня 2015.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####