13
БЕР
2015

Бен Фостер стане лиходієм в «Інферно» Рона Ховарда

Бен Фостер стане лиходієм в «Інферно» Рона Ховарда

«Інферно» - третій фільм за книгами Брауна, який ставить Ховард. Після того як студія Sony не стала екранізувати «Втрачений символ», здавалося, що кіноісторія професора Гарварда Роберта Ленгдона завершена. Але не дарма «Код Да Вінчі» та «Ангели і Демони» зібрали в прокаті 1,2 мільярда доларів. Продовження послідувало у вигляді «Інферно», четвертої книги про Ленгдона.
 
Кадр з фільму «Код Да Вінчі»

За сюжетом «Інферно» Роберт прокидається у флорентійській лікарні з амнезією. Не встигнувши зрозуміти, що відбувається, він змушений пуститися у втечу від кілера і знаходить захисницю в особі лікуючого лікаря Сієнни Брукс. Разом з нею Ленгдон спробує не тільки дізнатися, кому так знадобилося його усунути, але й розгадати таємницю циліндра, що приховує карту пекла з «Божественної комедії» Данте, і зупинити маніяка, блискучого вченого, одержимого роботами Данте (якраз його і зіграє Бен Фостер) . Маніяк від науки жадає вирішити проблему перенаселення, випустивши вірус чуми.

 
Том Хенкс в образі Роберта Ленгдона у фільмі «Ангели і Демони»

Нагадаємо, що крім Тома Хенкса (професор Гарварда Роберт Ленгдон) і Бена Фостера (маніяк), у фільмі зайняті Фелісіті Джонс («Стівен Хокінґ. Теорія всього»), Сідс Бабетт Кнудсен («Голограма для короля»), Омар Сі («1+1») і Ірфан Кхан («Мільйонер з нетрів», «Життя Пі»).

Зйомки «Інферно» розпочнуться в квітні і пройдуть в Європі.

Бен Фостер торік був зайнятий на знімальному майданчику фентезі «Варкрафт», а також зіграв велосипедиста Ленса Армстронга в драмі Стівена Фрірза «Ідол» (фільм вийде в 2015). Антагоністи акторові теж вдаються. Досить згадати його персонажа з вестерна «Потяг на Юму».

 
Бен Фостер у фільмі «Ідол»

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####