28
КВІ
2017

Марго Роббі зіграє королеву Єлизавету I

До фільму компаній Focus Features і Working Title «Марія - королева Шотландії» також прикріплена Сірша Ронан.

Проект був оголошений п'ять років тому. Незважаючи на твердження Ронан на головну роль, розробка фільму буксувала досить довго. Зараз картина поки не запущена у виробництво, але, як пише Variety, продюсери рухаються в правильному напрямку і в разі чого будуть готові почати зйомки вже в цьому році.

 
На фото: Марго Роббі

Образ Марії Стюарт популярний в кінематографі. Королеву Шотландії грали Кетрін Хепберн, Ванесса Редгрейв, Анні Жирардо, Саманта Мортон і багато інших актрис. Марія, яку ще в дитинстві заручили з спадкоємцем французького трону, була центром різного роду інтриг - від романтичних до політичних. До Єлизавети I Стюарт зверталася за підтримкою, після того як в результаті змови були вбиті її чоловік і фаворит. Однак згодом шотландська королева намагалася повалити англійську королеву. Своє життя Марія Стюарт закінчила на пласі.

В основі фільму лежить книга Джона Гая «Істинне життя Марії Стюарт». Нову версію сценарію написав Бо Віллімона, номінований на «Оскар» за нацкращий адаптований сценарій («Березневі іди»). Також Віллімона добре зарекомендував себе роботою над серіалом «Картковий будинок».

 
На фото: Сірша Ронан

Знімати «Королеву Шотландії» буде Джозі Рурк, відома по театральним постановкам «Коріолан» і «Небезпечні зв'язки».

Марго Роббі, яка зіграє Єлизавету I, нещодавно закінчила зйомки у фільмі «Я, Тоня» про фігуристку Тоню Хардінг. Австралійська актриса стала справжньою зіркою після виходу коміксу «Загін самогубців». Очікується, що вона знову з'явиться в ролі Харлі Квінн у фільмі «Сирени Готем-Сіті».

Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####