28
КВІ
2017

У сиквелі «Фантастичних звірів» у Ньюта буде брат

Британський актор Каллум Тернер зіграє брата героя Едді Редмейна.

Сценарій сиквелу написала Джоан Ролінг, вона ж працювала над першою частиною нової франшизи. Дія розвивається за кілька десятиліть до появи на світ Гаррі Поттера, а головний герой нових фільмів - Ньют Саламандер, автор підручника про різних чарівних істот.

 
На фото: Каллум Тернер

Деталі сюжету поки не розголошуються. Відомо тільки, що на цей раз місцем дії буде Париж.

Каллум Тернер поки відомий вузькому колу кіноглядачів. Він знявся в історичній драмі «Королева і країна», в хоррорі «Зелена кімната». Що цікаво, його шлях перетинався з виконавцем ролі Гаррі Поттера Деніелом Редкліффом. Обидва актори брали участь у фільмі «Віктор Франкенштейн». На Netflix недавно з'явився фільм «Бурлаки» з Тернером. Прем'єра його відбулася на кінофестивалі в Торонто, де стрічку прийняли прихильно. У січні Тернера можна було побачити в екранізації відеогри «Кредо вбивці». У травні в програмі «Тиждень критики» в рамках Каннського фестивалю буде показаний фільм Mobile Homes за участю актора.

 
Едді Редмейн у фільмі «Фантастичні звірі і де їх шукати»

«Фантастичні звірі і де їх шукати 2» вийде 15 листопада 2018 року. Зйомки фільму почнуться цього літа. Режисерське крісло знову займе Девід Йейтс. Едді Редмейн і Джонні Депп повернуться до своїх ролей, а молодого Албуса Дамблдора зіграє Джуд Лоу.

Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####