03
ТРА
2017

Головні прем'єри травня! На що йти у кіно?

Блокбастери травня, на які варто відкласти кишенькові грошики на перед. 

4 травня
«Вартові галактики 2»

 

Чи вдалося Джеймсу Ганну уникнути прокляття сиквела? Поспішіть оцінити другий фільм про Пітера Квілла і його команду, яка тепер вчиться бути сім'єю. На цей раз команда Зоряного Лицаря зустрінеться з могутнім Его у виконанні Курта Рассела і дізнається таємницю батька Пітера Квілла. І все це, звичайно, під космічний саундтрек.

11 травня
«Король Артур: легенда меча»

 

Один з найбільш очікуваних фільмів року, нова картина Гая Річі з Чарлі Ханнемом у ролі короля Артура і Джудом Лоу в ролі його антагоніста, злого правителя Вортігерна. Чекати класичну добру історію в стилі Disney не варто, проте стрічка у виконанні яскравого Гая Річі буде ідеальною казкою для нового покоління - з бадьорим монтажем, нетиповим стилем оповіді, як в «Картах, грошах, двох стволах», з класними костюмами і авторськими насмішками над жанровими кліше.

18 травня
«Чужий: Заповіт»

 

Рідлі Скотт вміло підігрівав інтерес до сиквелу «Прометея» за допомогою самих різних матеріалів - кадрів, прологу, який виступає сполучною ланкою між частинами, трейлерів, рекламних роликів про андроїда Волтера. Режисер навіть показував деякі сцени на фестивалі SXSW. Достеменно відомо, що події «Заповіту» розгортнуться до подій першого «Чужого», а в центрі сюжету перебуває екіпаж колоніального корабля «Заповіт», який виявляє прекрасну незвідану планету. Але цей рай виявляється вельми ворожим до людей. Його єдиний житель - синтетичний андроїд Девід, що залишився в живих після приреченою експедиційної місії «Прометей».

25 травня
«Пірати Карибського моря: Помста Салазара»

 

 
П'ята частина франшизи куди ближче по духу до перших фільмів про Джека Спарроу - з таким враженням виходили з закритого показу глядачі. На цей раз компанію п'яниці і пройдисвіту Спарроу складуть вродлива і смілива Карина (Кая Скоделаріо) і юний Генрі (Брентон Туейтс). Разом вони хочуть знайти тризуб Посейдона з допомогою якого Джек Спарроу планує перемогти давнього ворога - капітана Салазара (Хав'єр Бардем).
 
#####