13
БЕР
2015

Джо Карнахан воскресить «Автоколону»

Джо Карнахан воскресить «Автоколону»

Історія «Автоколони» тягнеться з 2008 року. Тоді DreamWorks остаточно відокремилася від Paramount і запустила в розробку вісім проектів, чотири з яких («Вечеря з придурками», «Ковбої проти прибульців», «Потойбічне» та «Реальна сталь») були здійснені.
 
Кадр з фільму «Реальна сталь»

«Автоколона» теж значилася в тому списку, але доля фільму ніяк не складалася. Режисерське крісло повинен був зайняти Лен Вайзман («Інший світ», 
«Міцний горішок 4»), а головну роль планували віддати Тому Крузу. Однак Круз після довгої битви зі сценаристами «Автоколони» в результаті вибрав трилер «Лицар дня», що ледь не потопило його кар'єру.
 
Том Круз у фільмі «Лицар дня»

Вайзман недовго фліртував з «Автоколоною», і до осені 2009-го картину запропонували поставити продюсеру серіалу «24 години» Джону Кассару. Головну роль студія збиралася віддати Раяну Рейнольдсу («Код доступу "Кейптаун"», «Примарний патруль»).

Йшов час. Рейнольдс не виправдав очікувань Голлівуду, так і не ставши касовим актором, а «Автоколону» поклали на полицю. Однак фільм все-таки подав ознаки життя на цьому тижні.

 
Раян Рейнольдс у фільмі «Примарний патруль»

Головний герой «Автоколони» - співробітник секретної служби, який опинився в невідповідний час в невідповідному місці, під час викрадення американського президента в Нью-Йорку.

Біллі Рей значиться автором останнього драфта сценарію, але тепер його версію перепише Джо Карнахан, режисер фільмів «Козирні тузи», «Команда "А"», «Сутичка» і комедійного бойовика «Драйвер на ніч», який з'явиться на українських екранах цього літа.

 
На зйомках фільму «Команда "А"»

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####