14
БЕР
2015

Ліам Нісон обіцяє залишити бойовики через пару років

Ліам Нісон обіцяє залишити бойовики через пару років

У розмові з The Guardian Нісон сказав, що готовий зав'язати з бойовиками: «Може, дай Бог, ще пару років. Якщо здоров'я дозволить. Але потім стрілялки для мене закінчиться».

Роль колишнього оперативника ЦРУ Брайана Міллса, який готовий знайти і вбити будь-кого, хто образить його рідних і близьких, стала пробою пера Нісона в новому для драматичного актора амплуа. Всі три фільми франшизи, розпочатої «Заручницею», заробили в світовому прокаті більше 890 мільйонів доларів.

 
Ліам Нісон у фільмі «Заручниця 3»

Серед інших бойовиків за участю Ліама Нісона числяться «Команда "А"», «Три дні на втечу», «Невідомий», «Сутичка», «Повітряний маршал» і «Прогулянка серед могил».
 
Ліам Нісон у фільмі «Прогулянка серед могил»

«У плані кар'єри у мене все чудово, - вважає Нісон. - Після успіху "Заручниці" Голлівуд побачив мене в іншому світлі. Мені постійно надсилають сценарії бойовиків, і це здорово. Я дуже задоволений. Але, звичайно, всьому є межа».

Зараз Нісон знімається в драмі Мартіна Скорсезе «Мовчання». Серед його майбутніх проектів комедія «Третій зайвий 2» і мелодрама «Голос монстра».
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####