15
БЕР
2015

Disney офіційно запустила в розробку «Крижане серце 2»

Disney офіційно запустила в розробку
«Крижане серце 2»

Зелене світло сиквелу був лише питанням часу. Студія ніколи б не залишила один зі своїх найбільш касових проектів без продовження. У грудні 2014-го Ідіна Мензел, яка озвучила Ельзу в «Крижаному серці», проговорилася щодо планів Disney запустити в роботу «Крижане серце 2» і бродвейський мюзикл за мотивами мультфільму. Також стало відомо, що сніговика Олафа, якого вже встигли полюбити глядачі усього світу, знову озвучуватиме актор Джош Гад.
 
Кадр з мультфільму «Крижане серце»

На минулій у четвер, 12 березня, зустрічі глави Disney Боба Айгера з акціонерами стало відомо, що режисери першої частини Дженніфер Лі і Кріс Бак залучені до роботи над другою картиною, так само як і продюсер Пітер дель Веко. Ніякі інші деталі поки не повідомлялися.

Ще один продюсер «Крижаного серця», глава студії Pixar Джон Лассетер каже: «Нам дуже сподобалося працювати над цим мультфільмом, і ми з радістю повернемося у світ цих персонажів. Дженніфер і Кріс придумали чудову ідею для сиквела, і ви ще про нього не раз почуєте, перш ніж знову повернетеся в Аренделл».

 
Кадр з мультфільму «Крижане серце»

Дату релізу «Крижаного серця 2» студія поки не оголошує.

Нагадаємо, що з героями мультфільму можна зустрітися в кінотеатрах. Перед фільмом «Попелюшка» демонструється короткометражка «Крижане торжество».

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####