16
БЕР
2015

Джессіка Ленг зав'язує з «Американською історією жахів»

Джессіка Ленг зав'язує з
«Американською історією жахів»

 
Ленг вже не в перший раз робить заяви про відхід з проекту. Протягом четвертого сезону актриса неодноразово натякала, що для неї він стане останнім.

На фестивалі PaleyFest в Лос-Анджелесі Ленг підтвердила, що більше не буде зніматися в серіалі. «Ми відмінно провели час. Мені подобалися всі чотири героїні, яких я грала. Мені подобалися сценаристи, Раян Мерфі і безумство, з яким ми все це знімали. Але з мене досить», - сказала актриса.

Кадр з серіалу «Американська історія жахів»
 
Протягом чотирьох сезонів Ленг грала самих різних персонажів. Ексцентрична мати особливої ​​дівчинки, саркастична черниця, охочих до влади відьма, керуюча цирком виродків німкеня - кожна з героїнь Джесіки була однією з найяскравіших складових серіалу.

Серед нових учасників серіалу Леді Гага (
«Мачете вбиває», «Місто гріхів 2»), Метт Бомер («Сепер Майк») і Шайєнн Джексон («Щасливчик»). Бомер не розкриває, кого саме він буде грати: «Не можу спростувати, але й не підтверджую, що мій персонаж чийсь коханий». Джексон, також знімався у Стівена Содерберга, як і Бомер, аналогічно не уточнює свого персонажа.

Відзначимо, що Метт Бомер знімався в епізоді «Цирку виродків», але тепер у нього повноцінна роль у всьому сезоні.

 
На фото: Метт Бомер і Шайєнн Джексон
 
Зйомки 13 серій п'ятого сезону «Американської історії жахів» розпочнуться цього літа. Прем'єра на каналі FX очікується в жовтні.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####