19
ТРА
2017

Зак Ефрон зіграє одного з найвідоміших убивць Америки

Зірка «Рятувальників Малібу» зіграє Теда Банді. Про це стало відомо в рамках Каннського кіноринку.

Художній фільм про Теда Банді під назвою «Неймовірно небезпечний, шокуюче злий і огидний» поставить документаліст Джо Берлінгер. У 2011-му він номінувався на «Оскар» за свою стрічку «Втрачений рай 3». У режисера вже був досвід створення трилерів: в 2000-му він зняв сиквел «Відьми з Блер».

 
На фото: Зак Ефрон

Сценарій для картини, включений в голлівудський «Чорний список» (туди потрапляють тексти, які сподобалися студійним топ-менеджерам, але поки не пішли в виробництво), написав Майкл Верві.

Історія в ньому розповідається з точки зору Елізабет Клепфер, яка довгий час перебувала в стосунках з Тедом Банді. Роман Клепфер і Банді тривав протягом семи років. Дівчина не була свідком якого-небудь із злочинів бойфренда, але пізніше, дізнавшись про зникнення дівчат в тих місцях, де знаходився її коханий, кілька разів повідомляла про свої підозри в поліцію.

Компанія Voltage зараз представляє проект на Каннському кіноринку в пошуках покупців прав на міжнародний прокат картини. Продюсирують стрічку Ніколас Картьє, Ара Кешишьян, а також один з творців недавнього «Привида у броні» - Майкл Костіган. Основний знімальний період розпочнеться 9 жовтня 2017-го.

Зак Ефрон прославився ролями в комедіях і мелодрамах. Стрічка про Теда Банді буде його рідкісною появою в драматичному кіно.

 
На фото: Тед Банді

Тед Банді - один з найвідоміших серійних убивць в історії США, що послужив прототипом для таких персонажів, як Ганнібал Лектер і Буффало Білл з «Мовчання ягнят», а також Патрік Бейтман з «Американського психопата». Число його жертв варіюється від 26 осіб до сотні. Свої злочини він скоював з 1974 по 1978 рік. Банді вбивав молодих дівчат, з якими часто знайомився на вулиці. На відміну від більшості інших американських серійних вбивць, Банді був симпатичним і привабливим молодим чоловіком і легко завойовував довіру своїх жертв. У 1989-му він був страчений за вироком суду.
 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####