16
БЕР
2015

Зоряні війни: подробиці про наступні фільми​

Зоряні війни: подробиці про наступні фільми

Раді повідомити, що в минулу п'ятницю у Сан-Франциско, у Палаці мистецтв, розташованому неподалік від штаб-квартири компанії Lucasfilm, президент The Walt Disney Company Боб Айгер провів щорічну зустріч з акціонерами компанії, в рамках якої він анонсував початок роботи над новим епізодом легендарної саги «Зоряні війни». Боб Айгер також повідомив офіційну назву першого фільму із серії стрічок про різних героїв всесвіту «Зоряних війн», не пов’язаних безпосередньо із дією легендарної космічної саги, – «Rogue One» («Вигнанець»).
 
Режисером стрічки «Rogue One» виступить Гарет Едвардс («Годзілла», «Монстри»). Сценарист: номінант на премію «Оскар» Кріс Вайц («Попелюшка», «Мій хлопчик»). Одну з головних ролей гратиме Фелісіті Джонс, яка отримала номінацію на премію «Оскар» та схвалення критиків за роль у фільмі «Стівен Хокінг. Теорія всього». Ідея сценарію належить Джону Нолу, головному креативному директору компанії «Industrial Light & Magic» та володарю «Оскара» у номінації «найкращі візуальні ефекти». Він також стане виконавчим продюсером стрічки разом із Саймоном Емануелом («Темний лицар: Відродження легенди», «Форсаж 6») і Джейсоном МакГатліном («Пригоди Тінтіна», «Війна світів»). Продюсер фільму – Кетлін Кеннеді. Ко-продюсер – Джон Шварц («Зоряні війни: пробудження сили»). Зйомки фільму розпочнуться вже влітку у Лондоні, реліз запланований на 2016 рік.
 
 
На фото: Фелісіті Джонс
 
Боб Айгер також підтвердив, що режисером і сценаристом фільму «Зоряні війни: епізод VIII» стане Раян Джонсон. Сюжет нової стрічки є продовженням подій фільму «Зоряні війни: Пробудження сили». Прем’єра відбудеться 26 травня 2017 року – через 40 років з моменту виходу у 1977 році на великі екрани найпершого фільму культової саги «Зоряні війни: епізод IV. Нова надія». Раян Джонсон вважається одним з найбільш обдарованих молодих фільммейкерів сучасності, в арсеналі якого – робота над популярною науково-фантастичною стрічкою «Петля часу», а також над фільмами «Цегла» та «Брати Блум». На рахунку Джонсона також робота над кількома епізодами успішного телесеріалу «Пуститися берега». Серед них також і епізод «Озимандія», який на думку автора серіалу Вінса Гілігана, є найкращою серією за всю історію серіалу. Продюсерами нового фільму стануть Кетлін Кеннеді і Рем Бергман («Петля часу», «Пристрасті Дон Жуана» і «Брати Блум»).
 
Раян Джонсон, режисер восьмого епізоду «Зоряних воєн»

Нагадуємо, що найближчий епізод легендарної космічної саги – фільм режисера Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Пробудження сили» вийде у кінотеатрах у грудні 2015 року.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####