05
ЧЕР
2017

П'яті «Трансформери» будуть коротші за останні 3 фільми

Майкл Бей спростував раніше повідомлену інформацію про те, що тривалість «Останнього лицаря» складе близько трьох годин.

У своєму Twitter режисер написав, що хронометраж п'ятої частини екшен-франшизи буде сильно меншим, ніж у останніх трьох фільмів.
Поки найдовшою картиною про Трансформерів залишається «Час вимирання». На її перегляд буде потрібно 165 хвилин. Далі йдуть «Трансформери 3» (154 хвилини) і «Помста полеглих» (150 хвилин).

Таким чином, виходить, що «Останній лицар» буде йти менше «Помстиполеглих», але більше перших «Трансформерів» - вони йшли 143 хвилини.

 
Кадр з фільму «Трансформери: Останній лицар»

В український прокат п'яті «Трансформери» вийдуть 22 червня 2017 го.

Офіційний синопсис, опублікований в лютому цього року, виглядає так: «Люди і Трансформери знову в стані війни. Оптимус Прайм зник. Ключ до порятунку нашого майбутнього похований в секретах минулого, в прихованій історії появи Трансформерів на Землі. Порятунок нашого світу ліглягло на плечі незвичайної команди - Кейда Єгера (Марк Волберг), Бамблбі, англійського лорда (сер Ентоні Хопкінс) і оксфордського професора (Лора Хеддок)».

 
Джерело: twitter.com/michaelbay
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####