20
БЕР
2015

Джина Родрігез складе компанію Марку Волбергу

Джина Родрігез складе компанію Марку Волбергу

«Підводний горизонт» заснований на реальних подіях. У 2010 році вибух нафтової платформи Deepwater Horizon в Мексиканській затоці спричинив за собою жахливі наслідки, ставши другою за масштабами екологічною катастрофою в США.

Марк Волберг («Трансформери: Час вимирання», 
«Третій зайвий», «Два ствола») зіграє Майка Вільямса, електрика нафтової платформи. Дія буде розвиватися за 48 годин до катастрофи. В основі фільму лежить стаття з газети New York Times «Остання година Deepwater Horizon». Картина покаже мужність робочих платформи, з яких при вибуху загинуло 11 осіб, а було поранено 16.
 
Марк Волберг у фільмі «Два ствола»

Джина Родрігез (серіал «Незаймана Джейн») отримала роль Андреа Флейтас, єдиної жінки на платформі. Вона допомагала управляти складними навігаційними механізмами бурового устаткування, коли помітила вогонь. Ніхто не посилав сигнал про допомогу, і Андреа, схопивши радіо, почала запитувати допомогу у берегової охорони. За це вона отримала прочуханку від начальства.
 
Джина Родрігес у серіалі «незаймана Джейн»

За словами інсайдерів, на цю роль спочатку звали Крістен Стюарт, яка відома за своєю роллю у «Сутінках» .
 
На фото: Андреа Флейтас

Сценарій написав Меттью Майкл Карнахан, знайомий з Бергом по «Королівству», який став його дебютом у творі кінотексту. Це і участь Волберга остаточно переконали Берга взятися за режисуру «Підводного горизонту». Раніше картину збирався ставити Джей Сі Чендор (
«Не засне надія»).
 
Пітер Берг і Марк Волберг на зйомках «Вцілілого»

«Підводний горизонт» вийде в прокат 30 вересня 2016.
 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####